Wednesday , 1 April 2020

SHKOLLA E MUZIKËS, AKTIVITET PËR 7 MARSIN

Ashtu si në të gjitha shkollat, edhe shkolla e muzikës “Prenkë Jakova” në qytetin e Shkodrës ka organizuar një aktivitet me rastin e festës së 7 marsit. Në një aktivitet ku përfshiheshin banda frymore, formacioni i harqeve të mëdhenjve dhe fëmijëve, etj, me 8 numra artistikë. Në fjalën e tij drejtori i shkollës Anton Kaftalli foli për aktivitetin, por u ndal për të folur edhe për arsimin në përgjithësi.

Në fakt, në këtë shkollë nuk mungojnë aktivitetet muzikore të organizuara nga nxënësit dhe mësuesit.

Lexoni dhe kete

POLICIA E SHTETIT VIJON KONTROLLET NË TERRITOR

Policia e Shtetit vijon kontrollet në të gjithë territorin, në zbatim të masave kufizuese të …