Wednesday , 20 June 2018

SHKOLLA “HAMDI BUSHATI”, PJESE E KONKURSIT NE KROACI

Shkolla teknologjike “Hamdi Bushati” ne qytetin e Shkdores vijon te jete e suksesshme ne konkurset qe organizohen ne vendin tone. Keshtu, ne konkursin e zhvilluar 1 jave me pare, kjo shkolle ka rrembyer çmimin e pare dhe 3 çmime te tjera inkurajuese. Keto çmime per drejtoren e shkolles Jesmina Lumani jane ne vazhden e sukseseve qe kjo shkolle ka arritur.

Por, dega hoteleri-turizem po pergatitet per nje tjeter konkurs qe do te zhvillohet ne Kroaci dhe jane kualifikuar  studente te kesaj shkolle.

Shkolla teknologjike “Hamdi Bushati” vijon te ofroje cilesi ne deget e saj, ndersa ka siguruar edhe mbeshtetjen e bizneseve me te rendesishme ne vend per kryerjen e praktikave.

Lexoni dhe kete

“RRUMBULLI” DEMTON BUJQESINE NE KURBIN

Shfaqet çdo vit në muajin maj dhe shkakton dëme të shumta në sektorin e bujqësisë …