SHKOLLA “KOLIN GJOKA” ARRIN SERISH SUKSES NE NJE EVENET NDERKOMBETAR

Shkolla profesionale “Kolin Gjoka” në Lezhë ka arritur sërish sukses në një event ndërkombetar të organizuar në Tiranë.18 nxënës te drejtimit hoteri turizem të kësaj shkolle janë vlersur me medalje dhe çertifikata nw konkursin “Gastro Alb”.Drejtori i shkollës “Kolin Gjoka” Bardh Dedgjonaj premton për rezultate edhe më të larta në të ardhmen, ndërsa shton se një ndihmese të madhe në formimin e nxënësve kanë dhënë bizneset ku zhvillojnë praktikat profesioanele.

Nxënësit dhe mesuesit shprehen se pjesmarrja në këtë aktivitet ishte diçka mjaft pozitive edhe për formimin profesional të tyre.

Orjentimi i të rinjeve drejt arsimit profesional shihet si një zgjidhje e mirë për të patur një të ardhme të sigurtë brenda dhe jashtë vendit.

Lexoni dhe kete

MBROJTJA DHE PASTRIMI I MJEDISIT

Bashkia e Shkodrës vijon aktivitetet sensibilizuese për mbrojtjen dhe pastrimin e mjedisit në territorin e …