SHKOLLA “KOLIN GJOKA” MBESHTETJE NGA ZVICERIANET

Prej më shumë se një viti, Shkolla e Mesme Profesionale “Kolin Gjoka” Lezhë, po mbështetet në disa drejtime nga projekti zvicerian, duke sjelle përfitime të çmuara për nxënësit dhe mësuesit.Falë kësaj mbështetjeje, shkollën e vizituan përfaqësues të një delegacioni të Politikave të Arsimit Profesional të vendeve gjermanisht folëse, nga Gjermania, Austria, Zvicra etj, ndërsa pjesë e delegacionit ishin edhe specialistë boshnjakë dhe kosovarë.

Drejtori i Shkolles “Kolin Gjoka” Bardh Dedgjonaj u shpreh se synimi është që kjo shkolle të kthehet në një shkolle ekselence. Nen Drejtori i Projektit Aftesi per Punë Fatjon Dragoshi thotë se qëllimi është promovimi më shumë i arsimit profesional në qarkun e Lezhës.

Mbeshtetja nga projekti Zvicerian për shkollen profesionale “Kolin Gjoka” do të vijoje edhe për 6 vite të tjera.

Lexoni dhe kete

LEZHE, OSHEE NDERHYRJE NE TROSHAN DHE KRAJEN

Njesia e Operatorit të Shpërndajes së Energjisë Elektrike në Lezhë, po vijon punen për përmiresimin …