SHKOLLA “KOSOVA” FESTON PAVARESINE

Në prag të 10-vjetorit të Pavaresisë së “Kosovës” nxënësit e Shkollës 9-vjeçare me të njëjtin emër në qytetin e Lezhës kanë organizuar një aktivitet të larmishem artistik, në përkujtim të kësaj ngjarje të rënëdëishme për mbarë kombin shqiptar.Poezit që i kushtoheshin kësaj feste, këngët dhe vallet patriotike, janë intepretuar nga nxënësit e skollës Kosova, dukë marrë duatrokitjet e shumë të pranishmeve që kishin mbushur sallen e qendres kulturore të fëmijeve.

Nxënesit dhe mësuesit e kësaj shkolle kishin nisur përgatitjet e tyre prej muajsh për këtë vepritrimari, ndërsa aktivitet të tilla janë kthyer në traditë per këtë shkollë e cila feston çdo vit festen e pavarësisë të shtetit Kosovar.

Lexoni dhe kete

PLOTESON KRITERET, POR NUK LEJOHET TE APLIKOJE PER SUBVENSION

Ka investuar në sektorin e bujqësisë, duke mbjellë 8 dylim shegë në formatin intensiv, por …