Wednesday , 30 September 2020

“SHKOLLAT DO TE VIJOJNE TE JENE PA ROJE”

Pas ankeses se drejtores se shkolles Bardhaj ne Tv Rozafa se nuk ka asnje detergjent ne shkolla ka reaguar Bashkia Shkoder. Drejtoresha e zyres se arsimit Aulida Anamali thote se shperndarja e tyre do te behet gjate javes se pare te muajit Tetor

Bashkia Shkoder nuk ka trasheguar asnje liste me roje apo sanitare te shkollave, megjithate eshte bere e mundur pajisja me sanitare, por kete vit shkollat sidomos periferike do vijojne te mbeten pa roje

Anamali i ka bere thirrje bordeve te shkollave qe te ndihmojne ne zgjidhjen e situates se rojeve deri ne momentin qe Bashkia Shkoder te kete fondet e duhura!

Lexoni dhe kete

“JAM INVALID, 8 MUAJ AS PËRKRAHJE, AS NDIHMË, ASGJË”

Klodian Luku është një banor i Shijakut, që bashkë me 16 anëtarët e tjerë të …