SHKREL PA UJE GJITHE VITIN REZULTOJNE DEBITOR

Ne Shkrel të Malësisë së Madhe nuk ka ujë, rrjeti I ujëjellësit është vendosur por furnizimi mungon.

Banorët ankohen se  përec mungesës së ujit ato janë debitor ndaj ndërmarrjes së ujësjellësit të zonës. Ndërsa të vetmen zgjidhje e kanë me anë të boteve të ndryshme dhe me anë të rezerbuarëve të cilat ndryshe quhen saranxha.

Thatesira dhe problemet me furnizim me uje te pijshem ne zonen e Dedajve te njesise administrative Shkrel jane pranuar edhe nga Drejtori I ND Ujesjelles Malesi e Madhe Ndoc Dedaj.

Janë vetëm tre muaj në vit që banorët e kësaj zone furnizohen me  ujë, ndërsa për pjesën tjetër të vitit ato duhet të paguajnë detyrimet ndaj ndërmarrjes ujësjellës Malësi e Madhe.

Lexoni dhe kete

RIKUALIFIKIM URBAN I FSHATIT TURISTIK TE TAMARES

Rikualifikimi urban i fshatit turistik të Tamarës dhe rindërtimi i rrugës së Vermoshit drejt kufirit …