Wednesday , 21 February 2018

SHKRELI I HARRUAR NGA BASHKIA MALESI E MADHE

Banorët e Malësisë së Madhe në harresë të plotë nga Bashkia kanë gjetur një zgjidhje për të gjetur ujë të paken për bagëtit. Ndërtimi I lerave falë ndërhyrjes së OXFAM-Albania ka bërë që kostoja e furnzimit të ujit për familje të përgjysmohet. Ata shprehen se me ndërtimin e kësaj lere për bagëtitë ne kemi përgjysmuar shpenzimet për familejt tona.

Nga ana tjetër Andrea  Lo Iacono nga Oxfam Albania shprehet se ndërtimi I kësaj lere është ndihmë për komunitetin.

Zona e Shkrelit eshte e harruar nga investimet sa I perket buxhëetit te Bashkisë Malësi e Madhe ndërsa të vetmet investime janë nga donacione të organizatave të huaja.

Lexoni dhe kete

7 RASTE ME SEMUNDJEN E FRUTHIT NE LEZHE

Edhe Lezha është prekur nga sëmundja e “Fruthit”.7 raste janë Diagnostifikuar me këtë sëmundje nga …