Thursday , 13 April 2023

SHKRIRJA E KLASËS DHE LARGIMI I MËSUESES, PROTESTË NË SHKODËR

Një grup prindërish të nxënësve të një klase të 2-të në shkollën “Ndre Mjeda” kanë dalë këtë të hënë në një protestë.

Ato kundërshtojnë vendimin e drejtores së shkollës për shkrirjen e klasës dhe largimin e mësueses Ardita Vasija. Prindërit shprehen se nuk janë të informuar për këtë vendim të drejtorisë.

Pas protestës para shkollës, prindërit bashkë me fëmijët e tyre iu drejtuan Zyrës Vendore të Arsimit Shkodër për të marrë një përgjigje për këtë problematikë, por as aty nuk morën një sqarim.

Lexoni dhe kete

RIKUALIFIKIMI I FASADAVE TË DISA PALLATEVE NË QYTETIN E SHKODRËS

Projekt vendimi për miratimin e financimit nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit për rikualifikimin e fasadave …