Saturday , 20 January 2018

SHKRUMBOHET JAHTI NE DET TE HAPUR!

Nje Jaht luksoz u dogj plotesisht ne det te hapur rreth 500 metŽr nga rrjedha e lumit Buna, nŽ Ulqin pŽrballŽ plazhit ďCopakabanaĒ. Ka qene nderhyrja e menjehershme e ShŽrbimit te shpŽtimit te Malit te Zi qe ka bere te mundur evakuimin e te gjithe udhetareve.

Sipas policise malazeze jahti ka qene nŽ pronŽsi tŽ familjes Stanaj, tŽ cilŽt janŽ edhe pronarŽ tŽ kompanisŽ ďRokshpedĒ. Ne nxjerrjen e jahtit ne breg eshte perfshire edhe njŽsia lundruese por per shkak te zjarrit nxjerrja ne breg ka qene mjaft e veshtire.

Dyshohet se shkak I zjarrit te kete qene nje shkendije elektrike ne impiantin elektrike. Jahti nŽ fjalŽ para pak ditŽve u fokusua nga te gjitha mediat e vendit fqinj, pasi po bente pushimet† nŽ tŽ deputeti shqiptar i PDS Luigj Shkrela.

Lexoni dhe kete

ARSIMI NE PLAVE DHE GUCI TE MALIT TE ZI

Arsimi ne vendet e Plaves dhe Gucise ne Mal te Zi eshte me probleme. Kjo …