Tuesday , 22 October 2019

SHOQATA E GJUETAREVE HEDH POSHTE DEKLARATEN E KRYEMINISTRIT

Ne do te kerkojme qe moratorium te mos shtyhet per 10 vite ashtu sikurse Kryeministri Rama ka deklaruar. Ndersa marreveshja nnshkruar nga federate shqiptare e gjuetarve me Ministrin e Mjedisit nuk eshte zbatuar pikerisht tek pika e ndalimit te gjuetise.

Kt e bn t ditur nepermjet nje deklarate per mediat Zyhdi Mustafa, kryetar i shoqats Jakup bajri n Shkodr.

Pavarsisht kesaj shoqata e gjuetareve eshte shprehur se jane kunder gjuetise se paligjshme ndersa gjuetaret kane pranuar se ka gjueti te pa ligjshme.

Lexoni dhe kete

SEMINAR I RËNDËSISHËM NGA KOMPANIA “NIKO HAIR & COLOUR”

Kompania “Niko Hair & Colour”, distributor i dy kompanive më të mëdha “Nika Beauty Excellence …