Sunday , 17 February 2019

“SHOQERIA CIVILE NE VEPRIM DHE ZBATIMI I LIGJIT”

“Shoqëria Civile në Veprim dhe Zbatimi i Ligjit” është projekti i cili po zbatohet në Bashkinë e Kurbinit, nga Shoqata për mireqenie dhe ambjent.Në fokus të këtij projekti është korrupsioni me pronat publike në Bashkinë e Kurbinit.Në takimin e organizuar me punonjes të kwsaj njesie vendore dhe përfasues të shoqërisë civile, drejtuesi i Shoqatës për mireqenie dhe ambjent Luan Lusha, tha se nga monitorimi i njesive administrative janë konstatuar një sërë problematikash përsa i përket prones publike.

Problematikat e konstatuara përsa i përket prones publike do ti referohen Bashkisë së Kurbinit për tju dhënë zgjidhje, konform ligjeve në fuqi.

 

Lexoni dhe kete

QYTETARET TREGOJNE ARSYET E PROTESTES PER TV ROZAFA

Qytetarë dhe mbështetës nga e gjithë Shqipëria ishin të shtunën në protestë ndaj qeverisë Rama. …