Breaking News

SHPERBLIMET E FUNDVITIT PER PENSIONISTET

Mbi 85 perqind e pensionisteve ne Qarkun e Lezhës i kane tërhequr deri ditën e premte shpërblimet për vitin e ri. Nga mbi 26 221 pensioniste, i kane marre shpërblimet pranë filialit te postes Lezhë dhe zyrat postare ne njësitë administrative 22 340 përfitues.Ky fakt bëhet i ditur nga Drejtori i Sigurimeve Shoqërore në Lezhë, Taulant Malshi, sipas të cilit ky proçes ka vijuar pa probleme kjo falë dhe bashkëpunimit me filialin e postes.

Malshi thotë se edhe ata pensioniste qe për një arsye ose një tjetër, nuk mund ta terheqin shpërblimin brenda datës 31 dhjetor, e marrin pas vitit te ri

Që nga data 15 dhjetor, kur nisi shpërndarja e shpërblemeve për vitin e ri sportete t e postes kanë punuar me orar të zgjatur, duke bërë që të mos të krijohen radhë të gjata.

Lexoni dhe kete

RIKONSTRUKSIONI I SHTEPISE SE TE MOSHUARVE SHKODER

Që prej vitit të kaluar ka nisur faza e parë për rikonstruksionin e shtëpisë së …