Wednesday , 1 April 2020

SHPERBLIMI I PENSIONEVE PER FESTAT E FUNDVITIT

Pensionistet e Shkodrës shprehen të pa kënaqur me shpërblimin e dhënë nga qeveria. Ata shprehen se kaq nuk mjaftojnë, dhe se janë shumë pak. por ka edhe nga ata që shprehen se meqë i dhanë ne po i marrim.

Janë 663 mijë e 227 pensionist në gjithë vendin që marrin shpërblimin prej 3000 lekësh të reja për festat e fundvitit. Kush s’ka mundësi për të tërhequr shpërblimin nuk do ta humbë atë dhe do ta marrë në janar të vitit tjetër.

Lexoni dhe kete

SITUATA NË BASHKINË SHKODËR, REAGON PËRSËRI ADEMI

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi ka reaguar sërish për situatën në Bashkinë Shkodër nga Koronavirusi. …