Thursday , 6 October 2022

SHPERNDARJA E MATERIALEVE ZGJEDHORE

Tashmë janë gati materjalet zgjedhore që të shpërndahen në qëndrat e votimit. Nga aan tjetër forca të shumta të policisë janë të angazhuara për të kryer përcjelljen e tyre. 4 KZAZ-të e Shkodrës janë të vendosura në shkollen e mesme “Arben Broci” të Shkodrës.

Nga ana tjetër Bashkia e Shkodrës ka vendosur edhe lajmërimin në dyert e objekteve në administrim të saj ku ndalon hyrjen dhe përdorimin e objekteve pa autorizimin nga ana e Bashkisë.

Referuar të dhënave të zgjedhjeve të fundit në Bashkinë e Shkodrës janë 255 qëndra votimi me rreth 161 mijë votues. Ndërsa sipas të dhënave nga Bashkia e Shkodrës në pronësi të saj janë rreth 161 objekte që kanë shërbyer si qëndra votimi. Deri tani nuk ka një autorizim nga Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve për përdorimin e objekteve tjera si qëndra votimi.

Lexoni dhe kete

HAPJA E NEGOCIATAVE, NGRIHET FLAMURI I BE PARA KRYEMINISTRISË

Në godinën e kryeministrisë është ngritur këtë të mërkurë flamuri i BE-së pas hapjes së …