SHPËRNDARJA E PENSIONEVE NË SHTËPI

Që me 11 mars, filiali i postës Shkodër ka nisur shpërndarjen e pensioneve në shtëpi për çdo pensionist.

Drejtorja e këtij institucioni në Shkodër, e pranon se kjo është një sfidë e vështirë, por në muajin mars janë shpërndarë mbi 34 mijë pensione, ndërkohë ka një sqarim për këto pensionistë.

Lexoni dhe kete

NDOTJA E BREGDETIT TE KUNES NE SHENGJIN

Çdo vere në 3 vitet e fundit Plazhi i Kunës në Shëngjin ka qenë thuajse …