SHPËRNDARJA E SHPËRBLIMEVE TË PENSIONEVE NË SHKODËR

Nëpërmjet një deklarate për mediat, Ogerta Marku, shefe e shërbimeve pranë filialit të Postës Shkodër, bëri me dije se është përgatitur një grafik për tërheqjen e shpërblimeve. Kjo për të shmangur radhët pranë postës.

Ajo tha se radha krijohet pasi pensionistët nuk respektojnë këtë grafik.

Ndër të tjera, Marku theksoi se ky ka qenë një vit i vështirë për postën, por qëllimet janë arritur.

Lexoni dhe kete

RADHE DHE KAOS NE QENDREN E VAKSINIMIT ANTI-COVID NE LEZHE

Këto janë pamjet para qendrës së vaksinimit anti-covid në qytetin e Lezhës. Dita e dytë …