Saturday , 18 January 2020
Breaking News

SHPERTHEN BOMBULA E GAZIT NE SHKODER

Ka qenë ndërhyrja në kohë e repartit Zjarrfikës të Shkodrës që kanë bërë të mundur shmangien e një tragjedie si shkak i shpërthimit të një bombule gazi në qëndër të qytetit të Shkodrës. Në një godinë banimi të vjetër në afërsi të polikl;inikës në orarët e pardrekës së të premtes teksa në shtëpi ndodhje një person i moshuar ka shpërthyer një bombul gazi, për fat është ndrhyrë në kohë duke bërë të mundur evitimin e dëmeve si në godinë ashtu edhe në njerëz.

Nga shpërthimi i bombulave të gazit gjatë këtij viti ka pasur dëme të mëdha në godina por edhe në njerëz. Ndërsa apelohet që të kontrollohen bombulat e gazit dhe të jenë t koladuara dhe të mos përdoren nga gjithë anëtarët e familjes. Pavarësisht dëmtimeve nga viti në vit sërish vijohet me furnizimin me gaz për përdorim familjar në mënyrë të pa rregullt.

Lexoni dhe kete

PERPLASEN DY MAKINA, HUMB JETEN NJE PERSON

Një përson humbi jeten pas përplasjes së dy automjeteve në superstraden Lezhë-Shkoder. Aksidenti ndodhi rreth …