Sunday , 20 January 2019

SHPERTHIMET E BOMBULAVE TE GAZIT

Janë tre pika kolaudimi të bombulave të gazit në Shkodër të cilat janë të licensure dhe se duhet të ketë një kontroll më rigoroz të bombulave të gazit pasi rastet e fundit në Shkodër kanë shkaktuar dëme materjale të mëdha. Ndërsa kanë bërë mbylljen e 7 subjekteve të tjera që kanë tregtuar gazë jashtë kushteve teknike.

Muçmeraj sqaron se deri tani në Shkodër ka pasur katër raste të zjarreve si shkak shpërthimet e bombulave të gazit.

Gjatë 24 orëve të fundit në Shkodër dëmet materjale nga shpërthimi I bombulave të gazit kanë qenë të mëdha. Nga ana tjetër gazi vijon të tregtohet në mënyrë abusive nga subjete të ndryshme e për pasojë sjellin edhe aksidente më dëme të mëdha.

Lexoni dhe kete

MOTI I KEQ, DEME TE SHUMTA NE FSHATIN KOSMAÇ

Moti i keq me erëra të forta dhe reshje dëbore ka shkaktuar dëme të mëdha …