Saturday , 17 March 2018

SHPRONESIMET NE DOBRAÇ TE RI, BASHKIA SHKODER NE KONTAKT ME QEVERINE

Çeshtja e shpronesimeve te banoreve te Dobracit te Ri prej punimeve te by-passit vijon te mos marre nje zgjidhje. I pyetur per kete ceshtje n/kryetari i Bashkise Shkoder, Arben Gjuraj tha se takimi me banoret eshte hap i mire, por eshte e nevojshme per sqarime te metejshme. Sipas Gjurajt, institucioni i Bashkise Shkoder eshte ne kontakt me strukturat qendrore per te vendosur gjithcka brenda kerkesa ligjore.

Ne fund, n/kryetari i Bashkise Shkoder u shpreh i gatshme per te tjera diskutime me qytetaret per problematikat e tyre dhe ne lidhje me dokumentat qe zoterojne per ato toka.

Lexoni dhe kete

VIJOJNE RRESHQITJET E DHERAVE, RREZIKOHEN DISA BANESA

Vijon shembja masive e dherave ne lagjen Varosh te Lezhes. Reshjet e shiut kane perkeqesuar …