Friday , 19 January 2018

SHPRONESIMI PER PUNIMET E BY-PASS-it, NUK ZHVILLOHET TAKIMI

Kete te hene ishte parashikuar nje takim mes drejtorit te shpronesimeve prane ministrise se transporteve dhe nje perfaqesie te banoreve te zones se Dobracit te Ri ne qytetin e Shkodres. Ne fokus te diskutimeve do ishin shpronesimet si shkak i demeve qe i jane shkaktuar kesaj zone nga ndertimi i by-passit. Por, pas 2 oreve pritje, drejtori i shpronesimeve i ka njoftuar qe nuk do te vije ne takim. Nga ana tjeter, banoret shprehen se do te presin edhe neser, dhe te merkuren do te organizojne nje proteste ku do te bllokojne punimet ne by-pass.

Sipas banoreve, demet e shkaktuara nga ndertimi i by-passit jane te medha, prandaj pa marre shpronesimet nuk do te lejohet zhvillimi i punimeve.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …