Sunday , 5 February 2023

SHQIPTARËT NË MAL TË ZI, FLET NIKOLLË CAMAJ

Nikollë Camaj, kryetari i lidhjes demokratike të shqiptarëve në Mal të Zi, u shpreh nga Shkodra se pozita e shqiptarëve nuk ka ndryshuar në Mal të Zi. Rruga jonë drejt Europës çalon theksoi Camaj.

Për Camaj, ‘Open Ballkan’ ngadalëson integrimin në Europë dhe bën një Serbi të fuqishme ekonomike.

Ndër të tjera, Camaj vlerësoi projektin për rrugën Shkodër – Ulqin.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBAN DËGJESËN E RADHËS NË NJËSINË RRETHINA

Taulant Shahmani dhe Valbona Doniku kane qene kandidatet e radhes qe kane prezantuar platformat e …