Wednesday , 30 September 2020

“SHTIGJE MUZIKORE” NË EDICIONIN E 11-të TË “SHKODRA JAZZ FESTIVAL”

“Shtigje muzikore” është emërtimi që bashkon të gjitha produktet e këtij vitit të festivalit “Shkodra Jazz Festival”. Ky vit shënon edicionin e 11-të të këtij festiviali dhe vjen me disa risi, pavarësisht situatës së pandemisë.

Dëshira jonë ka qenë të shtojmë diçka më tepër çdo vit thekson kryetari i shoqatës “Rrok Jakaj, Florian Jakaj.

Pjesëmarrja në këtë festival do jetë e gjërë, me studentë jo vetëm nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, por edhe nga vendet e Bashkimit Europian.

Lexoni dhe kete

“JAM INVALID, 8 MUAJ AS PËRKRAHJE, AS NDIHMË, ASGJË”

Klodian Luku është një banor i Shijakut, që bashkë me 16 anëtarët e tjerë të …