“ME SHUME FRYME SHKODRES”, NISMA E “EKO MENDJE”

“Me shume fryme Shkodres” eshte motoja e nismes sensibilizuese te ndermarra prej disa kohesh nga organizata per ruajtjen e mjedisit “Eko Mendje”. Nje nisem qe ka si qellim mbjelljen  e disa pemeve ne zonen e Taraboshit. Drejtuesi i “Eko Mendje, Mirsad Basha, thote se nismes i jane bashkuar qytetare dhe shkolla te Shkodres.

Gjithashtu, Basha tregon kur do te nis mbjellja e pemeve dhe thekson se afersisht jane 5.000 fidane te grumbulluar.

“Eko Mendje” synon te pyllezoje Taraboshin me pisha, geshtenja dhe peme te ndryshme dekorative me ngjyra.

Lexoni dhe kete

PLOTESON KRITERET, POR NUK LEJOHET TE APLIKOJE PER SUBVENSION

Ka investuar në sektorin e bujqësisë, duke mbjellë 8 dylim shegë në formatin intensiv, por …