SI KALOHET E DIELA NË IZOLIM NË SHKODËR…

Në Shkodër, në djepin e sportit dhe humorit, ka prej atyre që e marrin me qetësi dhe e shoqërojnë me muzikë situatën e koronavirusit, siç është rasti i këtij qytetari.

Në pamundësi për të dalë nga banesa, shumë qytetarë këtë të dielë i shihje në ballkonet apo dritaret e tyre. Këtë situatë e kanë marrë me mjaft sportivitet.

Por, nga ana tjetër, ka edhe prej atyre që kanë vështirësi ekonomike për të përballuar këto ditë apo problemet e ndryshme të moshës së tretë.

Ndërkohë, ashtu siç është bërë e ditur nga e hëna, masat për qytetarët do të jenë më shtrënguese, ku për të bërë pazarin do lejohet vetëm 1 person nga familja.

Lexoni dhe kete

NDOTJA E BREGDETIT TE KUNES NE SHENGJIN

Çdo vere në 3 vitet e fundit Plazhi i Kunës në Shëngjin ka qenë thuajse …