Thursday , 15 April 2021

SI NISI KARRIERA E TYRE…

Dirigjenti i njohur shkodran Kujtim Alija dhe bashkëshortja e tij, pedagogia Ermira Alija ishin pjesë e një takimi në medresën e djemve “Haxhi Sheh Shamia” në qytetin e Shkodrës. Në fjalën e tyre para nxënësve, çifti Alija treguan si e kanë nisur karrierën e tyre.

Në këtë takim merrnin pjesë nxënës të ciklit të mesëm të medresesë.

Lexoni dhe kete

NGA MESUES NE BUJK, HISTORIA E 70-VJEÇARIT NE LEZHE

45-vite ka qenë në shërbim të formimit të brezave si arsimtar, ndërsa sot është kthyer …