Wednesday , 1 April 2020

SIGURIA NE PLAZHET E VENDIT TONE

Nga parlamenti, ministri i Mjedisit dhe Turizmit, Blendi Klosi, ka folur për mbytjet e disa pushuesve në bregdetin shqiptar. Klosi tha në Kuvend se janë kokulur për humbjet e të gjitha jetëve në plazhet tona, duke shtuar se gjithashtu janë shpëtuar edhe shumë jetë falë punës dhe sistemeve të vendosura. Jemi kokulur për humbjen e jetëve në plazhet tona, por ama kemi disa jetë të shpëtuara falë sistemeve tona dhe nuk mund të vëmë njerëz të shtetit për të ruajtur plazhet theksoi Klosi.

Në fakt, në këtë sezon të verës nuk kanë munguar as humbjet e jetëve në plazhet e vendit tonë dhe ndërgjegjësimi duhet të jetë më i madh.

Lexoni dhe kete

SITUATA NË BASHKINË SHKODËR, REAGON PËRSËRI ADEMI

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi ka reaguar sërish për situatën në Bashkinë Shkodër nga Koronavirusi. …