Friday , 13 December 2019

SIGURIA USHQIMORE NE TREGJET E SHKODRES

Ushqimet dhe kushtet me të cilat ato tregtohen në tregun e Shkodres e njihur ndryshe si Merkata e Rusit, janë jashtë cdo standarti. Këtë fakt e pranojnë vetë tregtarët, të cilët shprehen se këto janë kushtet që na janë krijuar ndërsa për fat deri tani nuk kemi pasur ankesa nga konsumatorët.

Produktet e qumështit, si djathi dhe gjalpi tregtohen në banak të hapur, por edhe produktet tjera. Konsumatrorët shprehen se unë blej ushqimet tek tregtari i besueshëm, jemi në mëshirë të fatit sepse asnjë siguri nuk e kemi.

Kushtet e tregtimit të proddukteve ushqimore në tregjet e Shkodrës lënë për të dëshiruar, pavarësisht investimeve të kryera në treg nga ana e Bashkisë sërish mangësitë janë të mëdha dhe siguria është ushqimore është e ulët.

Lexoni dhe kete

PENSIONISTËT SENSIBILIZOHEN ME TË PREKURIT NGA TËRMETI

Edhe pensionistët sensibilizohen me familjet e prekura nga tërmeti. Të pyetur nga Tv Rozafa, ato …