Monday , 16 September 2019

SIGURIA USHQIMORE PER NXENESIT E SHKOLLAVE

Të gjitha subjektet tregtare që operojnë perreth shkollave do të jenë në monitorim të vazhdueshem, për të garantuar sigurinë ushqimore për nxënësit.Për këtë qëllim Ministria e Arsimit Lindita Nikolla e shoqëruar dhe nga Zëvendësministria e Bujqësisë Ermira Gjeçi si dhe përfasues të Autoritetit Komëbatër të Ushqimit, kanë inpektuar bizneset përreth shkollave në qytetin e Lezhës.

Zëvendësmistria e Bujqësisë Ermira Gjeçi tha kontrollet e AKU-së do të jenë në vazhdimësi gjatë gjithë vitit shkollor.

Fillimi i vitit shkollor do të shoqërohet me intensfikim të kontrolleve, për të garantuar sigurinë ushqimore për nxënësit.

Lexoni dhe kete

VITI I RI SHKOLLOR, 200 MIJË NXËNËS MË PAK NË BANKA KËTË VIT

Tkurrja e popullsisë po ndikon drejtpërsëdrejti në sektorin e arsimit në vend, pasi çdo vit …