Tuesday , 19 November 2019

SIGURIMET VULLNETARE PËR EMIGRANTËT

Interesi për sigurimet vullnetare të emigrantëve vijon të jetë i lartë. Drejtorja e Institutit të Sigurimeve Shoqërore Shkodër, Violeta Staka, thotë se periudha për të përfituar një pension është 15 vite, ndërkohë që formula e re i jep mundësi secilit që të marrë më shumë pension.

Sigurimi vullnetar është një mundësi për të gjithë shtetasit shqiptarë kudo që ndodhen, brenda territorit të Republikës së Shqipërisë dhe jashtë saj.

Lexoni dhe kete

“KULTURA E KOMANIT DHE KOMANASIT”

Shoqata atdhetare Malësia në bashkëpunim me shoqatën atdhetare Ana e Malit dhe muzeun etnografik Leka …