Breaking News

SISTEMIM – ASFALTIM I RRUGËS OBLIKË QENDËR – LAGJIA E RE LOTI 2

Ashtu siç ishte premtuar, Bashkia e Shkodrës ka nisur punën për lotin e dytë të sistemim – asfaltim i rrugës Oblikë Qendër – Lagjja e Re në Njësinë Administrative Ana e Malit. Investimi i mundësuar nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, me vlerë 4,5 milionë lekë të reja parashikon 800 metër katror asfalt dhe ndërhyrje të tjera.

Edhe pse është në ditët e fundit të mandatit, kryebashkiakja Ademi vijon ndërhyrjet më rrugët e Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

VIJOJNË PUNIMET NË RRUGËN “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Vazhdojnë punimet për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Shkodrës. Investimi me vlerë rreth …