Breaking News

SISTEMIM – ASFALTIM I RRUGËVE TË BRENDSHME NË GURIN E ZI

Rruga e Xhamisë dhe rruga “Loro Nodaj” kanë nisur të rikonstruktohen në Njësinë Administrative Guri i Zi. Në Rrugën e Xhamisë parashikohet 1250 metër katror asfalt dhe ndërhyrje të tjera, ndërsa në rrugën “Loro Nodaj” projekti parashikon 2020 metër katror asfalt, linjë kanalizime ujra të bardha- KUB 110 metër linear, mure mbajtës dhe tumbino, etj. Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi tha se do vijojmë ndërhyrjet pavarësisht mungesës së mbështetjes së qeverisë.

Ky është investimi i radhës me të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, me një fond 11,5 milion lekë të reja në kuadër të sistemimit dhe asfaltimit të rrugëve të brendshme.

Lexoni dhe kete

VIJOJNË PUNIMET NË RRUGËN “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Vazhdojnë punimet për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Shkodrës. Investimi me vlerë rreth …