Wednesday , 24 July 2019

SISTEMIM DHE ASFALTIM I RRUGES NE BERDICE E SIPERME

Nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër ka nisur rikonstruksioni i rrugës në Berdicën e Sipërme. Është një rrugë me densitet të lartë banorësh tek e cila nuk është investuar prej të paktën 30 vitesh. Me një gjatësi 300 metër linear, projekti i Bashkisë Shkodër parashikon 1200 metër katror asfalt në këtë rrugë.

Për rikonstruksionin e kësaj rruge, Bashkia Shkodër ka akorduar një fond prej 67 milion lekësh.

Lexoni dhe kete

“MIRËNJOHJA E QYTETIT” PËR HAXHI FEJZI ZAGANJORIN

Myftinia Shkodër dhe Këshilli i Bashkisë Shkodër kanë organizuar pasditën e së premtes ceremoninë e …