SITUATA E DEBORES, POLICIA E RENDIT DHE RRUGORE NE GATISHMERI

Ulja e temperaturave ka rikthyer deboren ne Qarkun e Shkodres. Gjatë orëve të natës në kete qark në disa akse rrugore rurale ka prezencë të borës. Keshtu, në aksin rrugor Tamar-Vermosh, nga Gropat Selcës – Vermosh, Bashkia Malësi e Madhe, është i kalushem me zinxhir për mjete të larta. Në aksin rrugor nacional Vau Dejës – Pukë ka patur prezencë të rreshjeve të deborës por nuk ka probleme për lëvizjen e mjeteve.

Nderkohe, nje situate e tille ka vene ne gatishmeri strukturat e policise se rendit. Mesohet se nga strukturat e Policisë së Rendit dhe asaj Rrugore janë shtuar masat dhe po monitorohet situata për çdo problem për t’i ardhur në ndihmë të qytetarëve. Gjithashtu, Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër apelon të evitohen lëvizjet e pa nevojshme, dhe të tregohet kujdes nga çdo drejtues automjeti në drejtimin e mjetit si dhe për çdo problem apo thirrje për ndihmë të telefonojnë falas në nr 129.

Lexoni dhe kete

DARDHA: SHKODRA PJESE E PROJEKTIT PER EKO-TURIZMIN

Me një fond prej 2.5 milione euro financuar nga Fondi Evropian i Zhvillimit Rajonal, Shkodra …