Tuesday , 18 February 2020
Breaking News

SITUATA E GRIPIT NË SPITALIN E SHKODRËS

Pavarësisht apelit të ISHP, në repartin e pediatrisë së spitalit të Shkodrës nuk ka ndonjë situatë të veçantë, pasi janë virozat e stinës. Shprehet kështu shefja e këtij reparti, Greta Naraçi.

Ajo thotë se nuk ka shtrime, por ka shtim të numrit të paraqitjeve ditore të fëmijëve, ndërkohë mesatarisht ka rreth 30 vizita në ditë.

Ajo ka një apel në këto ditë të ftohta…

Lexoni dhe kete

ZJARRI NË ISH-KONVIKTIN E SHKOLLËS VETERINARE SHKODËR

Bashkia Shkodër i vjen në ndihmë familjeve të prekura nga zjarri në zonën e Kirasit. …