SITUATA E PANDEMISË, VIJOJNË KONTROLLET E AKU SHKODËR

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit Shkodër vijon të ushtrojë kontrolle në terren në zbatim të masave për parandalimin e përhapjes së Covid-19. Drejtorja e AKU Shkodër, Hasije Sadrija, thotë se faza e parë ka qenë ajo e sensibilizimit ndaj operatorëve të biznesit ushqimor, ku ka pasur edhe shkelje.

Sadrija flet edhe për hapjen e tregut të ri në Zdrale…

Kontrollet po ushtrohen edhe në zonat turistike të Qarkut Shkodër.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …