Thursday , 25 February 2021

SITUATA E PËRMBYTJEVE NË NJËSINË ANA E MALIT

Fshati Obot në Njësinë Ana e Malit është një nga zonat më të prekura nga përmbytjet. Banorët e kësaj zone tregojnë dëmet e shumta dhe kërkojnë ndërhyrje të shtetit.

Ndërkohë, kryetari i fshatit, Gregor Pemaj, thotë se këto përmbytje janë më të rënda se në vitin 2010.

Në njësinë Ana e Malit janë nën ujë mbi 700 hektarë tokë dhe dëme të shumta në bujqësi.

Lexoni dhe kete

TJETËR INVESTIM I BASHKISË SHKODËR NË INFRASTUKTURËN RRUGORE

Bashkia e Shkodrës vijon realizimin e investimeve të parashikuara në buxhetin e saj. Vëmendja është …