SITUATA E PËRMBYTJEVE NË NJËSINË ANA E MALIT

Situata është më e qetë në Njësinë Ana e Malit të Bashkisë Shkodër, si shkak i përmbytjeve. Por, administratori i kësaj njësie, Arben Ceni, kërkon një mirë-menaxhim të hidrocentraleve.

Por, problem në këtë njësi mbetet mungesa e bazës ushqimore për gjënë e gjallë.

Në njësinë Ana e Malit është e përmbytur rreth 500 hektarë tokë bujqësore.

Lexoni dhe kete

RADHE DHE KAOS NE QENDREN E VAKSINIMIT ANTI-COVID NE LEZHE

Këto janë pamjet para qendrës së vaksinimit anti-covid në qytetin e Lezhës. Dita e dytë …