SITUATA E ZJARREVE NE BASHKINE SHKODER

Stina e verës është tepër problematike përsa i përket rasteve të zjarreve. Por, këtë vit, ndryshe nga një vit më parë, situata duket më e qetë. Një gjë e tillë pohohet edhe nga drejtori i repartit të zjarrëfikses në Bashkinë Shkodër, Agron Dibra. Nga 15 qershor deri me 10 korrik ka pasur 21 raste zjarresh thekson Dibra, por që nuk janë raste të rënda.

Natyrisht, në numrin e vogël të rasteve të zjarreve në Shkodër kanë ndikuar edhe temperaturat që nuk kanë qenë të larta deri në këtë periudhë, me përjashtim të disa ditëve.

Lexoni dhe kete

SHTYHET MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK SHKODËR

Ardhja e kryeministrit Edi Rama në Shkodër dhe marshimi i Partisë Demokratike bëri që mbledhja …