Friday , 17 September 2021

SITUATA E ZJARREVE NË VEND

Pas situatës së zjarreve në vendin tonë, ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi, ka zbritur në terren.

Ai tha se FA janë në të gjithë territorin që në ditën e parë kur ka filluar kjo stinë e nxehtë.

Ndërkohë, nuk harroi të shprehte ngushëllimet dhe të solidarizohej me vendet fqinje, Turqinë dhe Greqinë, që janë përfshirë nga zjarre të shumta.

Ndër të tjera, Peleshi tha se është fikur edhe zjarri në Mamurras.

Lexoni dhe kete

DITA E DYTË, PUNËTORËT DITOR NUK LEJOHEN TË HYJNË NË MAL TË ZI

Serish problematika ne kufirin e Hanit te Hotit me kalimin e punonjesve shqiptar ne Mal …