Saturday , 8 August 2020

SITUATA ME MBETURINAT NË SHKODËR

Situata me mbeturinat vijon të jetë një sfidë për firmën e pastrimit në Shkodër. Në shumë zonë sheh mbeturina nepër trotuare, por edhe kontinierë të mbushur me mbetje të ndryshme. Prandaj, firma e pastrimit do duhej të ndërhynte më shpesh gjatë ditës për të pastruar këto mbetje. Të pyetur për diçka të tillë, qytetarët shkodranë shprehen se kjo është një situatë shqetësuese.

Përveç kontinierëve me mbetje në zonën e Unazës Perendimore, një situatë e tillë ndeshet edhe tek ish-shkolla veterinare në Zooteknike.

Lexoni dhe kete

1 JAVË PAS VOTIMEVE, BEKTESHI “KUJTOHET” PËR ZGJEDHJET NË USH

Rreth 1 javë pas përfundimit të zgjedhjeve dhe shpalljes së rezultatit përfundimtar të votimeve, ish-rektori …