Wednesday , 3 March 2021
Breaking News

SITUATA ME NXËNËSIT E HELMUAR NË SHKOLLËN E POSTRIBËS

Rreth 20 nxënës të shkollës së mesme të bashkuar Postribë vijojnë të jenë të shtruar në spitalin rajonal të Shkodrës, si shkak i helmimit para pak ditësh. Ndërkohë 7 të tjerë paraqiten për mjekim, duke e çuar në 27 numrin e vizitave në repartin e infektivit dhe pediatrisë. Toksikologu Alban Haxhi thotë se gjëndja është duke u përmirësuar, dhe qëndrimi në spital po bëhet për ti mbajtur nën kontroll.

Ndërkohë, ende nuk ka një njoftim nga AKU apo ISHSH për shkaqet që çuan në këtë gjëndje disa nxnënës të shkollës “Adem Haxhija” në njësinë Postribë të Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

VAKSINOHET E MOSHUARA 103-VJEÇE NE SHKODER

Ka vijuar vaksinimi ne Shkoder i personave mbi moshen 90 vjeç. Ndersa, jane vaksinuar persona …