Wednesday , 1 April 2020

SITUATA NË QARKUN SHKODËR, FLET PREFEKTI MILLJA

Në një komunikim për mediat, prefekti i Qarkut Shkodër, Cesk Millja ka folur për situatën në Qarkun Shkodër nga koronavirusi. Ai u ndal tek kontrollet në fasoneritë dhe call center.

Millja foli edhe për mbështetjen ndaj qytetarëve…

Prefekti i Qarkut Shkodër i bëri thirrje qytetarëve që të qëndrojnë në shtëpi dhe të respektojnë rregullat.

Lexoni dhe kete

POLICIA E SHTETIT VIJON KONTROLLET NË TERRITOR

Policia e Shtetit vijon kontrollet në të gjithë territorin, në zbatim të masave kufizuese të …