SITUATA NE REPARTIN E PEDIATRISE NGA I FTOHTI

Situata këto ditë të ftohta të janarit ka qenë e ngarkuar pranë repartit të pediatrisë në spitalin rajonal të Shkodrës. Manjola Shpori, mjeke pediatre, tregon se ka pasur një numër të madh vizitash, ku natyrisht dominojnë problemet me fëmijët e vegjël.

Ajo flet për masat që duhen ndërmarrë.

Shpori kërkon që prindërit të tregohen të kujdesshëm në veshjet dhe ambjentin ku mbajnë fëmijët e tyre.

Lexoni dhe kete

NDERHYRJE NE INFRASTRUKTURE NE LEZHE

Sezoni turistik në Lezhë po shoqërohet sërish me ndërhyrje infrastrukturore në qytet. Vonesat në vendosjen …