Wednesday , 21 February 2018

SITUATA NE UJIN E LIQENIT TE SHKODRES

Situata e ujit te liqenit te Shkoders eshte e mire, edhe pse ka vend per permiresim. Keshtu shprehet shefi i higjenes prane Drejtorise se Shendetit Publik Shkoder, Burim Gjyli. Sipas tij, derdhja e ujerave te zeza nuk ka ndikuar ne ndotjen e ujit.

Gjyli thekson se duhet te vijojne kontrollet apo perdorimi i banjove qe jane afer pedonale, sepse lehtesojne ndotjen e ujit.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …