Friday , 15 January 2021

SITUATA NGA PËRMBYTJET NË ZONËN E OBOTIT

Dëmet në zonën e Obotit të Bashkisë Shkodër janë më të mëdha në bujqësi.

Një gjë e tillë pranohet nga vetë banorët e zonës, që shprehen se kanë shumë probleme.

Ato theksojnë se përmbyten nga shkarkimet e hidrocentraleve dhe jo nga reshjet e shiut.

Në territorin e Bashkisë Shkodër janë mbi 1800 hektarë tokë bujqësore të përmbytura.

Lexoni dhe kete

DËMTIMI I SHTYLLAVE NË PEDONALE NË SHKODËR

Dëmtimi i shtyllave nga persona të papërgjegjshëm vijon të jetë një problematikë serioze në Bashkinë …