Thursday , 27 February 2020

SITUATA PRANË URGJENCËS SË SPITALIT TË SHKODRËS

Ndryshe nga një vit më parë, në natën e ndërrimit të viteve, situata pranë urgjencës së Spitalit Rajonal të Shkodrës ka qenë më e qetë. Mjekja e urgjencës Koleta Suma thotë se nuk ka raste të djegieve apo aksidenteve, por pjesa më e madhe e rasteve kanë qenë të moshuar me hipertension.

Ka pasur vetëm një rast të paraqitur të një personi të mbidozuar nga alkoli.

Kësisoj, fatmirësisht këtë vit nuk ka pasur raste të rënda nga qytetarët pranë këtij reparti dhe kjo është diçka pozitive.

Lexoni dhe kete

FUSHATA E NDËRGJEGJËSIMIT ANTI- KANABIS NË SHKODËR

Si çdo vit, Bashkia e Shkodrës në bashkëpunim me Drejtorinë Vendore të Policisë Shkodër, kanë …