SKEMA E RE E NDIHMES EKONOMIKE, DEBATE NE KESHILLIN BASHKIAK SHKODER

Pika e pare e rendit te dites, ajo e propozimit te dhenies se ndihmes ekonomike per muajin Shkurt 2019 ka sjellur debate te shumta ne mbledhjen e kesaj te premte ne Keshillin Bashkiak Shkoder. Keshilltaret hodhen akuza ndaj qeverise dhe sherbimit social Shkoder, per lenien jashte skemes se re te ndihmes ekonomike te shume familjeve.

Per kete veprim te qeverise foli edhe kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi.

Ne fund, keshilltaret e Keshillit Bashkiak Shkoder votuan per nje resolute qe do ti dergohet qeverise per rishikimin e skemes se re te ndihmes ekonomike.

Lexoni dhe kete

RENDOHET SITUATA NE ZONAT E PERMBYTURA TE NENSHKODRES

Në territorin e Bashkisë Shkodër vazhdojnë reshjet e shiut. Si rrjedhojë, situata e përmbytjeve vazhdon të …