Saturday , 16 February 2019

SKEMA E RE E NDIHMES EKONOMIKE, NE FOKUS TE EMISIONIT “MIREMENGJES”

Lenia jashte skemes se re te ndihmes ekonomike te shume familjeve vijon te prodhoje debate ne vendin tone. Numri i personave ne Qarkun e Shkodres qe jane refuzuar per mos-perputhje te kritereve te vendosur per te perfituar nga skema e re e ndihmes ekonomike eshte 3.665. Nje shifer e tille u be e ditur nga drejtorja e sherbimit social ne Qarkun Shkoder, Valbona Tula, teksa ishte e ftuar ne emisionin “Miremengjes” ne Tv Rozafa.

Por, Tula ka edhe nje apel per administratoret e njesive administrative te bashkive.

Nder te tjera, Tula kerkon mirekuptimin e familjeve qe jane lene jashte skemes se re te ndihmes ekonomike.

Lexoni dhe kete

14 SHKURT, DITA E SHEN VALENTINIT

Ashtu si në të gjithë vendin edhe në Shkodër, qytetarët kanë festuar festën e Shën …