Breaking News

SKEMA E RE E NDIHMES EKONOMIKE, PERSERI ME PROBLEME

Skema e re e ndihmës ekonomike vijon të prodhojë debate në vendin tonë. Këtë të hënë në Shkodër është zhvilluar një mbledhje e Shërbimit Social Qarku Shkodër me administratorët e Bashkisë Shkodër. Drejtorja e shërbimit social në Qarkun Shkodër, Valbona Tula, thotë se përsëri kemi gabime në të hedhjen e të dhënave të qytetarëve, ku në fillim të vitit janë penalizuar 4000 familje.

Situata është më problematike në qytet, ku shumë familje janë penalizuar shtonTula.

Ajo kërkon bashkëpunim të bashkive të qarkut Shkodër e veçanarisht të administratorëve, që vijojnë të kenë gabime në hedhjen e të dhënave.

 

Lexoni dhe kete

NJE DITE KUSHTUAR FEMIJEVE ME AFTESI NDRYSHE NE LEZHE

Një ditë ndryshe për femijet me aftesi ndryshe. Chef Alfred Marku, kuzhinieri i njohur lezhjan, …